Ga naar de inhoud

‘Taksie’ komt langs Bon Artz Binnen

  De tweede act die ons dubbelconcert komt opluisteren is niet de minste band. Het is er één uit onze eigen Kempen. Een mix van eigen werk, bekende wereldmuziek en levensliederen. Er loopt zelfs een ‘Bon Artz’-project rondom werk van Jos Jansen en Taksie.

  Van tex-mex tot pop in een eigen jasje – Taksie brengt je overal langs. Na Jeroen Kramer zullen zij de middag afsluiten. Kom langs en luister naar deze gezellige band!

  Taksie rijdt weer rond…

  Alsof je hebt plaatsgenomen op de comfortabele achterbank van een luxe taxi, zo wil de band Taksie je rondleiden langs de aangename plekjes van de wereldmuziek. Veel luistergenot in een ontspannen sfeertje. Ze brengt een veelzijdig en boeiend repertoire van levensliedjes uit alle tijden en uit alle windstreken – in het Duits, Spaans, Engels en natuurlijk ook in het Kempisch dialect.

  Dankzij de inbreng van de accordeon ontstaat er een geheel eigen muzikaal geluid, waar een vleugje romantiek altijd aanwezig is, maar niet doorschiet naar vals sentiment. Zo heeft Taksie sinds het jaar 2000 in ruim 15 jaar menig optreden in de Kempen weten uit te bouwen tot een muzikaal feest.

  Na een aantal jaren radiostilte vanwege het wegvallen van een tweetal bandleden heeft de groep in een iets gewijzigde bezetting onlangs de muzikale handschoen weer opgepakt en zich met veel animo op oud en nieuw repertoire gestort. De band bestaat nu uit: Ko van Gorp (accordeon), Ruud Geboers (basgitaar / zang), Jos Jansen (zang / mondharmonica), Jan Aarts (percussie) en Henk Krekels (gitaar).

  Taksie tijdens ‘Brabants Moiste’

  Concertinfo

  • Datum: 29 december 2023
  • Locatie: Open Huis, Vrijthof 21, Hilvarenbeek (locatie)
  • Programma:
   • 14.30u zaal open
   • 15.00u Jeroen Kramer (luisterconcert)
   • 17.00u Taksie

  Toegang: gratis tot 75 bezoekers (vol = vol) klik hier voor RESERVERINGEN