Ga naar de inhoud

Repetitie is DRAMA

  Nikita, Daan, Koen, Ryan en Jesper zitten aan de gigantische picknicktafel van Buitenhof Hilvarenbeek. Er moet eerst gepraat voordat de spelers de vloer op gaan. Alle scenes die ze in de onderzoeksfase hebben gemaakt worden geordend en geselecteerd. Bij welke scene moesten ze lachen? En welke scene kan eruit? Geconcentreerd zitten ze over hun papier gebogen – want door deze repetities komt er straks een goed stuk drama, oftewel toneel!

  De jongeren van Theaterschool Hilvarenbeek zijn sinds begin maart bezig met het maken van een theaterstuk voor ons Matinee ‘Bon Artz Binnen’ op 2 juli. Onder bezielende leiding van Anke Spieringhs zijn de 8 toneelspelers om een tof stuk te maken. Niet bij deze repetitie aanwezig zijn: Mik, Janne en Stan.

  Problemen op natuurkampeerterrein

  Over de inhoud kunnen we nog niet te veel verklappen. Klein tipje van de sluier: een lichtelijk asociale familie verblijft op de camping. De campingbaas moet hen weg zien te krijgen. En zoals waar toneel betaamt, ontstaan er gigantische problemen op dit groene kampeerterrein – als dat maar goed komt!

  Komt dat zien bij ‘Bon Artz Buiten’

  Bon Artz Buiten ’23 opent op 2 juli de deur om 13:30. Het toneelstuk begint om 14.00 en zal ongeveer 20 minuten gaan duren. De toegang is gratis.

  Tip: kom op de fiets en neem een (camping) stoeltje mee!