Meteen naar de inhoud

Presentatrice huren v.a. €200

Een leuke presentatrice die u niet snel zult vergeten. Met een goede voorbereiding, vleugje humor en improvisatievermogen praat Judith elke uitreiking, borrel, jaarvergadering, festival of ander evenement voor u aan elkaar.

Toegankelijke presentatrice met theatrale inslag

Van origine uit de drama- en theaterwereld en bekend als zangeres staat Judith middenin de culturele cirkels van Hilvarenbeek. Deze bagage neemt ze mee als ze presenteert.

Op het theaterpodium van CC Elckerlyc, in de buitenlucht van festival FIER! en allerlei leuke evenementen daar tussenin – ze kan overal wel uit de voeten.

Judith is voor alle doelgroepen een fijne presentatrice. Ze heeft veel ervaring met het werken met kinderen maar presenteert ook graag gelegenheden voor volwassenen. Op het podium voelt ze zich thuis en dit straalt ze dan ook uit naar uw gasten.

Judith denkt met u mee

Maatwerk? Samen uw wensen doornemen is belangrijk. Uw activiteit mag na een goede voorbereiding op een professionele en persoonlijke manier aan elkaar gepraat worden. Eventueel nog met een beetje zang tussendoor, want deze dame zingt ook nog eens. Een spontane combinatie van presenteren en muzikale intermezzo’s is dus zeker mogelijk.

Informatie & tarieven

Naast het presenteren van een evenement kan Judith zingen, interviews doen, muzikale programma’s aan elkaar praten, maar ook groepen met kinderen aanspreken en begeleiden. Neem gerust eerst contact op om uw ideeën te bespreken, of voor een vrijblijvende offerte.

Presentatie

  • enthousiaste presentatie door Judith van der Aa – Hagenberg
  • per dagdeel of per evenement
  • incl. voorbespreking / voorbereiding met u

€250,- p. dagdeel *

Extra opties:
  • 30 minuten pauzeprogramma met zang & muziek (+€100)
  • geluidstechniek / spraakversterking huren (+€100/dagdeel)
  • podiumverlichting / decoratief (+€50)

*getoonde prijzen zijn excl. reiskosten en BTW (vraag een vrijblijvende offerte)

Algemene voorwaarden

Onze diensten mogen niet doorverkocht of onderverhuurd worden.