voor podiumkunst en muzikaal erfgoed

Organisatie

Onze organisatie, voor zover we vroeger waren georganiseerd, bestond altijd uit losse ideeën en gelegenheden. Als stichting brengen we iets meer structuur aan in onze werkwijze. We proberen een blijvende naam op te bouwen. Hierbij horen bepaalde eigenschappen en verantwoordelijkheden.

Concept

De stichting heeft iets weg van ‘community arts‘ – en brengt creatieve mensen en middelen bij elkaar om te delen met anderen. We zoeken actief naar nieuwe culturele initiatieven en partners in onze eigen regio.

We bieden diensten en merchandise aan. Als we hiermee genoeg geld verzameld hebben, kunnen we een mooie act boeken. Vaak artiesten die de gage goed kunnen gebruiken. Vinden we een creatieve partner? Dan zetten we een samenwerkingsproject op.

Zo werken we toe naar enkele (openbare) bijeenkomsten en projecten per jaar.

>> Lees meer over hoe je kunt MEEHELPEN

Het bestuur

Judith van der Aa – Hagenberg

Voorzitter

Judith is al jaren onderdeel van de regionale zang- en muziekscene maar heeft haar roots in de theaterwereld. Met haar specialiteiten: zang, drama en dans is zij vaak een beeldbepalende frontvrouw, zo ook binnen deze stichting.

Jozef van der Aa

Secretaris / Penningmeester

Jozef is oorspronkelijk een adept van de klassieke en traditionele muziek, met als specialiteit de piano accordeon. Hij maakte de overstap naar lichte muziek en is actief in meerdere muziekgezelschappen. Binnen de stichting is hij voornamelijk bezig met de vertaling van creatief idee naar realisatie.

Zakelijk en huishoudelijk

Gegevens

Stichting Bon Artz
K.v.K. 78075874
Willem Bonnaertsstraat 12
Hilvarenbeek
Nederland

Formele activiteiten

90011 – Beoefening van podiumkunst
85522 – Kunstzinnige vorming van amateurs

Stichting Bon Artz is een onderneming voor de Belastingdienst en is BTW-plichtig.

Documenten op aanvraag

  • Huishoudelijk Reglement
  • Beleidsplan incl. beperkte balans

Inkomsten

Stichting Bon Artz genereert inkomsten door diensten (werk in opdracht) en door de verkoop van merchandise.

De stichting kan ook entreegelden heffen op bepaalde activiteiten. Daarnaast komen af en toe giften binnen of worden geschonken goederen ter gelde gemaakt.

Fondsenwerving

De stichting doet momenteel niet aan directe fondsenwerving, maar werkt veel mond-op-mond en via sympathisanten. Tekorten worden aangevuld uit eigen middelen.

Subsidie

De stichting ontving in 2020 geen subsidies.

Uitgaven

De uitgaven van de stichting bestaan vooral uit vergoedingen (gage) voor ingehuurde artiesten en hun directe ondersteuning tijdens voorstellingen. Soms worden kosten voor reclame en promotie gemaakt.

Secundaire taken en overheadkosten worden vrijwillig of als gunst voldaan. De stichting werkt hoofdzakelijk op projectbasis en heeft weinig structurele kosten.

Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor de bestuurlijke taak.