Ga naar de inhoud

Jeroen Kramer in Hilvarenbeek op Bon Artz Binnen ’23

  De eerste artiest die we gaan beluisteren op ons winterse dubbelconcert is: Jeroen Kramer. Een eigenzinnige muzikant die toevallig ook bekend is van radio en TV. Jeroen is actief in het kleine theatercircuit en benaderde ons spontaan om te komen spelen in Hilvarenbeek. Zo gezegd – zo geprogrammeerd. Kleinschalige nederpop in zijn puurste vorm.

  Luisterconcert

  Jeroen opent voor ons de middag met zijn luisterconcert ‘Na de storm’. Tijdens zijn optreden sluiten we de bar tijdelijk. Daarna volgt een borrelconcert van Taksie.

  Kom luisteren en geniet!

  ‘Na de storm’

  …is de titel van Jeroens liedjesvoorstelling, en tevens van het album dat hij in januari 2023 uitbracht. Schoonheid en raarte, ontroering en absurditeit strijden om de aandacht als Jeroen Kramer, gewapend met slechts een stem en een gitaar, zijn publiek een volstrekt eigen universum binnen voert. Jeroen bezingt wat ons allemaal bezig houdt – seks, geld, liefde, ouderdom, hond, de dood en het woelige wereldtoneel, – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op.

  Het resultaat is een intrigerende Nederlandstalige mix van humor, ontroering en muzikaliteit. En wat dat laatste betreft: Jeroen verrast met puik gitaarspel, een veelzijdig stemgeluid en fraaie composities. Trouwens, herkennen we deze Jeroen niet van het Sinterklaasjournaal? Dat zou zo maar kunnen. Maar dit is nu eens geen kinderprogramma!

  Concertinfo

  • Datum: 29 december 2023
  • Locatie: Open Huis, Vrijthof 21, Hilvarenbeek (locatie)
  • Programma:
   • 14.30u zaal open
   • 15.00u Jeroen Kramer (luisterconcert)
   • 17.00u Taksie

  Toegang: gratis tot 75 bezoekers (vol = vol) klik hier voor RESERVERINGEN