Ga naar de inhoud

Jubileum Jozef 40 jaar! – met live muziek

  Op 1 augustus organiseerde Bon Artz twee muzikale pop-up activiteiten voor het feest van Jozef – 40 jaar!. Het Oirschotse zangduo Bach en Broccoli kwam ‘s middags langs en trad op bij ons in de Drie Eilanden. In de avond waren het Lieke en Frank, van Juicy Lucy and the Woodpeckers, die de tweede lichting bezoekers voor hun rekening namen.

  Het zangduo Bach en Broccoli (coverfoto) heeft een breed repertoire van pop tot Franstalig en van Hollandse meezinger tot swing. Hun stemmen zijn een stralende tenor en een warme expressieve alt ondersteund door gitaar, snaredrum en flierefluit. Kortom, echte moderne troubadours!

  Ze waren zeer goed in staat om het publiek aan te spreken en toepasselijke liedjes uit de mouw te schudden. Natuurlijk mocht Lang zal hij leven niet ontbreken ter ere van de 40 jaar van Jozef.

  Juicy Lucy and the Woodpeckers

  Na een gemoedelijke zomermiddag werd ‘s avonds doorgefeest. In de avond was het de beurt aan Lieke (ooit van het HBQ) en Frank om als duo een set te doen. Normaal gesproken zijn de liedjes onderdeel van hun band Juicy Lucy and the Woodpeckers maar voor deze gelegenheid werd het intiem gehouden.

  Zeer geslaagd. Dank aan alle aanwezigen!

  Gezellige avondborrel met muziek van Juicy Lucy en Frank – Hilvarenbeek, 2020