Ga naar de inhoud

Bon Artz wordt een stichting – cultuurmerk in wording?

  We staken allebei altijd al energie in culturele activiteiten, maar nooit vanuit onze eigen georganiseerde identiteit. Binnenkort is het dan wel zover, en wordt Bon Artz een stichting. Daarmee gaan we proberen onze activiteiten te bundelen en vorm te geven onder een gemeenschappelijke paraplu.

  Eerst gaan we zoveel mogelijk ondersteunen en bijdragen aan het bestaande culturele aanbod. Later hopen we onze eigen activiteiten te organiseren, met typische ‘Bon Artz’ eigenschappen.

  De conceptakte werd opgesteld en de oprichting stond op 18 mei 2020 gepland. We hebben alvast gewerkt aan ons huishoudelijk reglement zodat we een goede start maken. Daarnaast is deze website gebouwd en ingericht om te communiceren met ons publiek.

  Update mei 2020: akte getekend!

  Na een bezoek aan de notaris in Tilburg is de akte inmiddels getekend en daarmee is Stichting Bon Artz opgericht. Dit eerste jaar zal vooral bestaan uit vorming en plannenmakerij, ook vanwege onze gezinsuitbreiding. We hopen in 2021 de eerste nieuwe concrete activiteiten te ontplooien.

  >> Lees alles over onze stichting