Ga naar de inhoud

‘Bon Artz Buiten’ – muzikale ontmoetingen in de natuur!

  Een muzikale stichting met een nieuw initiatief

  Zondag 26 juni 2022 organiseren wij een buitenconcert in Hilvarenbeek genaamd: ‘Bon Artz Buiten‘. Een kleinschalige bijeenkomst met live muziek van 14.00 tot 17.00 uur.

  Muziek, wijn en natuur

  De middag draait om muziek, wijn en natuur. Omgeven door het groene decor van de natuurcamping ‘Buitenhof Hilvarenbeek’, stimuleren we lokale cultuur. Het programma wordt ingevuld door muzikanten uit de regio. De wijnen worden met zorg geselecteerd door onze sommelier. Het enige wat u hoeft te doen is tijdig aanwezig te zijn, wat rest is ontmoeten en genieten!

  Toegang is gratis

  We vragen geen entree en uw consumpties maken deze dag mede mogelijk. De rest wordt gedragen door Stichting Bon Artz en vrijwilligers.

  Duo Huub de Bruijn / Miguel Navarro

  Om 14u beginnen we met het duo Huub de Bruijn / Miguel Navarro. Zij komen met een nieuw programma van Argentijnse folklore en tango: delicaat gitaarspel en prachtige Argentijnse zang.

  Soul & jazz door ‘AnyTakesTime’

  Daarna komt de Middelbeerse band: AnyTakesTime met een mix van soulful en jazzy nummers. Zij luisteren de rest van de middag op met sfeervolle muziek.

  Anti-eenzaamheid: ga er op uit!

  We werden geïnspireerd door een artikel in de Hilverbode van 8 februari ’22 met het onderwerp: ‘Eenzaamheid onder vijftigers‘. Dit artikel gaat over strubbelingen die mensen van middelbare leeftijd en senioren kunnen ervaren. De muziek die we als ‘Duo Bon Artz‘ maken, wordt meestal goed ontvangen door deze leeftijdsgroep.

  We willen met ‘Bon Artz Buiten‘ plezier en ontspanning bieden. Het is niet gemakkelijk ‘zomaar’ uit een isolement te komen. Misschien geeft een buitenconcert een fijne aanleiding om er weer eens op uit te gaan.

  En natuurlijk zijn alle leeftijden welkom,

  Praktische informatie

  TIP: neem een camping stoeltje mee! Er zijn beperkt zitplaatsen.

  • Datum: zondagmiddag 26 juni 2022 – inloop 13u30, start eerste concert 14u
  • Locatie: Buitenhof, Hilvarenbeek
  • Doelgroep: 40 – 65 jaar (iedereen welkom)
  • Entree: gratis
  • Programma:

  Rond 17u30 sluiten we af.

  We vragen geen entree, maar via consumpties maakt u deze middag mede mogelijk.

  Wilt u ons sponsoren? Neem even contact op. Alvast bedankt!