‘Bon Artz Buiten’ – muzikale ontmoetingen in de natuur!

Zondag 26 juni 2022 organiseren wij ons eerste buitenconcert in Hilvarenbeek genaamd: ‘Bon Artz Buiten‘, van 14.00 tot 17.00 uur.

Muziek, wijn en natuur

De middag draait om muziek, wijn en natuur. Omgeven door het groene decor van de natuurcamping ‘Buitenhof Hilvarenbeek’, stimuleren we lokale cultuur. Het programma wordt ingevuld door muzikanten uit de regio. De wijnen worden met zorg geselecteerd door onze sommelier. Het enige wat u hoeft te doen is tijdig aanwezig te zijn, wat rest is ontmoeten en genieten!

Toegang is gratis

We vragen geen entree en uw consumpties maken deze dag mede mogelijk. De rest wordt gedragen door Stichting Bon Artz en vrijwilligers.

Anti-eenzaamheid: ga er op uit!

We werden geïnspireerd door een artikel in de Hilverbode van 8 februari ’22 met het onderwerp: ‘Eenzaamheid onder vijftigers‘. Dit artikel gaat over strubbelingen die mensen van middelbare leeftijd en senioren kunnen ervaren. De muziek die we als ‘Duo Bon Artz‘ maken, wordt meestal goed ontvangen door deze leeftijdsgroep.

We willen met ‘Bon Artz Buiten‘ plezier en ontspanning bieden. Het is niet gemakkelijk ‘zomaar’ uit een isolement te komen. Misschien geeft een buitenconcert een fijne aanleiding om er weer eens op uit te gaan.

En natuurlijk zijn alle leeftijden welkom,

Informatie

TIP: neem een camping stoeltje mee! Er zijn beperkt zitplaatsen.

  • Datum: zondagmiddag 26 juni 2022 – inloop 13u30, start eerste concert 14u
  • Locatie: Buitenhof, Hilvarenbeek
  • Doelgroep: 40 – 65 jaar (iedereen welkom)
  • Entree: gratis
  • Programma:

We vragen geen entree, maar via drankjes en hapjes maakt u deze middag mede mogelijk. Tot dan!

Wilt u ons sponsoren? Neem even contact op. Alvast bedankt!