Ga naar de inhoud

Bon Artz Buiten ’23 zeer sfeervol

  Afgelopen zondag middag 2 juli vond de tweede editie van Bon Artz Buiten plaats op natuurkampeerterrein Buitenhof. Bijna alle elementen vielen als een puzzel in elkaar: het goede weer, programma, de opkomst. De wijn, geurige pizza en de relaxte omgeving. Wij hebben genoten!

  Bruno Gullo van Canti Vaganti vermaakt het publiek

  Toneel, muziektheater en jazz

  Het driedelig programma sloot goed aan bij de sfeer en ons publiek. De gevorderde groep toneelspelers van Theaterschool Hilvarenbeek trokken alles uit de kast – inclusief rookmachine en ronkende geluidseffecten. Lekker absurd! Knap dat ze steeds in hun rol bleven, ze hadden immers geen coulissen. Het publiek zat, stond of lag in het gras te kijken en trakteerde de groep op welverdiend applaus na afloop.

  “Er werd gejongleerd, in een banaan gezongen en een mooi verhaal verteld…”

  Canti Vaganti wist de mensen direct te boeien en vermaken. Er werd gejongleerd, in een banaan gezongen en een mooi verhaal verteld. Een perfecte combinatie van muziek en theater. De muzikanten van Westpoint Jazz waren hartelijk en hun jazzklanken van hoog niveau. We konden ons geen beter programma wensen.

  Sfeertje tussen moestuinen, groente en bloemen

  De witte vlaggetjes en kleurrijke sjaaltjes van Buitenhof wapperden vrolijk in de bomen. We hadden weer vaasjes met veldbloemen op de tafels. Onze witte ‘Mereltjes’ hingen in het rond en mochten een persoonlijk tintje aan de aankleding geven. De volledige VanLieverlee wijnbar stond onder ons paviljoen klaar voor de gasten. Alles werd door de (kersen)bomen en moestuinen vol groentes en bloemen omsloten. De Buitenhof was wederom een prachtig decor.

  Het geluid was weer in de puntjes verzorgd door Pascal van Korven en Simon van Beek. Geen oordoppen bij ons: rustig niveau en de aandacht van het publiek bleef erbij. Het klonk als een klok.

  Geurige pizza’s van ‘Green Dream’ steenoven

  Milan Havens wilde voor ons eten verzorgen met de steenoven. De oven was net gebouwd voor een workshop van het Green Dream Permacultuur Festival. Daar konden wij mooi gebruik van maken! We hebben daarom ‘s avonds met cast en crew gegeten en nagepraat over de middag.

  Dankwoord

  Wij danken alle muzikanten, makers en vrijwilligers die Bon Artz Buiten ’23 tot een succes maakten. Daarnaast waren wij enorm blij met u als publiek en de prachtige locatie om ons programma tot zijn recht te laten komen. Ontzettend bedankt!

  Wie weet tot binnenkort op Bon Artz Binnen ’23!

  Jozef & Judith

  Complete cast van Theaterschool Hilvarenbeek