Ga naar de inhoud

Bon Artz Buiten ’23

  De tweede editie van ons gratis buitenconcert vindt plaats op 2 juli 2023 op natuurcamping Buitenhof Hilvarenbeek. Een 3-delig programma van jeugd- en muziektheater, wereldmuziek en jazz. De middag is gratis toegankelijk.

  Praktische informatie

  TIP: neem een camping stoeltje mee!

  • Datum: zondag 2 juli 2023
  • Tijden: open 13u30, start programma 14u
  • Locatie: Buitenhof Hilvarenbeek, Esbeekseweg 6
  • Doelgroep: jong en oud
  • Entree: gratis

  Tussen 17u en 18u zal het programma eindigen. U bent welkom om na te praten.

  We vragen geen entree, via consumpties maakt u deze middag mede mogelijk!

  Programma

  13:30

  Welkom / openingswoord

  14:00

  Locatietheater: gevorderde groep Theaterschool Hilvarenbeek

  Deze jonge getalenteerde mensen maken speciaal voor ons een theaterstuk op maat. Ze starten de middag om 14u op het ‘toneelpodium’ op de natuurcamping…. Spannend!

  15:00

  Wereldmuziek: Canti Vaganti – ‘Altijd Onderweg’

  Na het theater verzamelen we op de centrale plek te midden van de moestuinen. Onder de overkapping is het de beurt aan Canti Vaganti uit Spanje (maar we kennen Kateleine van der Maas natuurlijk van vroeger uit onze gemeente). Zij brengen een mix van aansprekend muziektheater en wereldmuziek. Hun programma ‘Altijd Onderweg’ is geschikt voor jong en oud!

  16:30

  Van standards tot hedendaags: Westpoint Jazz

  In de namiddag sluiten we af met jazz in de buitenlucht. Een nieuwe 7-koppige formatie uit onze regio, met Kathelijn van de Loo op de toetsen. Verder Lia van Roemburg op contrabas, Mariëlle Bus op tenor- en sopraansax , Lucas Schellens op sopraan- en altsax, Joris van de Loo op trompet, Gerard Verhagen op gitaar en Frans Damen op drums. Westpoint Jazz belooft iets heel bijzonders te worden. Kom dat zien!

  Natuurlijke omgeving

  De middag draait om muziek en genieten in de buitenlucht. Omgeven door het groene decor van de natuurcamping ‘Buitenhof Hilvarenbeek’, stimuleren we lokale podiumkunst. De artiesten hebben allemaal een link met onze regio. Het Beekse VanLieverlee plaatst de wijnbar met speciale wijnen. Natuurlijk is er ook koffie/thee, fris en bier. Het enige wat u hoeft te doen is aanwezig te zijn, wat rest is ontmoeten en genieten!

  Kindvriendelijk

  Zowel de programmering als de locatie zijn kindvriendelijk. Het is een echte picknickplek. De muziek staat niet hard, bezoekers hebben geen oordoppen nodig.

  Impressie vorig jaar

  Partners

  Sponsoren?

  Neem contact met ons op!

  Een donatie doen?

  (u kiest zelf een bedrag, veilige betaling via Mollie direct op onze rekening)