Meteen naar de inhoud

Bon Artz Buiten ’23 | muziek – theater – jazz

De tweede editie van ons gratis buitenconcert vindt plaats op 2 juli 2023 op natuurcamping Buitenhof Hilvarenbeek. Een 3-delig programma van jeugd- en muziektheater, wereldmuziek en jazz. De middag is gratis toegankelijk.

Praktische informatie

TIP: neem een camping stoeltje mee!

  • Entree: gratis
  • Datum: zondag 2 juli 2023
  • Tijden: open 13u30, start programma 14u
  • Locatie: Buitenhof Hilvarenbeek, Esbeekseweg 6
  • Doelgroep: jong en oud

Tussen 17u en 18u zal het programma eindigen. U bent welkom om na te praten.

We vragen geen entree, via consumpties maakt u deze middag mede mogelijk!

Geniet in de natuur

De middag draait om muziek en genieten in de buitenlucht. Omgeven door het groene decor van de natuurcamping ‘Buitenhof Hilvarenbeek’, stimuleren we lokale podiumkunst. Het programma wordt namelijk ingevuld door lokaal theater, lokaal/Spaanse wereldmuziek en een spannende nieuwe regionale jazz combo. We plaatsen de VanLieverlee wijnbar met speciale wijnen. Het enige wat u hoeft te doen is aanwezig te zijn, wat rest is ontmoeten en genieten!

Programma 2 juli

Wat kun je gaan zien op deze bijzondere middag?


14:00

Locatietheater: gevorderde groep Theaterschool Hilvarenbeek

Deze jonge getalenteerde mensen maken speciaal voor ons een theaterstuk op maat. Ze starten de middag om 14u op een nog nader te onthullen plek op de natuurcamping…. Spannend!


Canti Vaganti (bron: website)

15:00

Wereldmuziek: Canti Vaganti

Na het theater verzamelen we op de centrale plek te midden van de moestuinen. Onder de overkapping is het de beurt aan Canti Vaganti uit Spanje (maar we kennen Kateleine van der Maas natuurlijk van vroeger uit onze gemeente). Zij brengen een mix van aansprekend muziektheater en wereldmuziek. Geschikt voor jong en oud!


16:30

‘Westpointjazz’ m. pianiste Kathelijn van de Loo

In de namiddag sluiten we af met jazz in de buitenlucht. Contrabas, tenorsax, altsax, trompet, gitaar en drums. Een nieuwe grote 7-koppige formatie uit de regio, met Kathelijn van de Loo op de toetsen. ‘Westpointjazz’ belooft iets heel bijzonders te worden. Kom dat zien!


Sponsoren?

Neem contact met ons op!

Een donatie doen?

(u kiest zelf een bedrag, betaling via Mollie direct op onze rekening)