Ga naar de inhoud

Bon Artz Binnen ’23

  Met trots kondigen wij de tweede editie van ons intieme dubbelconcert aan. Wederom organiseren we dit aan het groene dorpsplein van Hilvarenbeek binnen de gastvrijheid van het Open Huis. Samen met onze vrijwilligers hopen we een mooie muzikale middag te verzorgen voor u. Dit jaar op het programma: Jeroen Kramer (nederpop) en de band Taksie (muziek van binnen en buiten de Kempen).

  Bon Artz Binnen ’23 vindt plaats in ‘t Open Huis in Hilvarenbeek: een warme plek waar veel sociale activiteiten voor ons dorp worden ontplooid. We zijn blij dat Stichting Bon Artz er weer terecht kan om dit concert te organiseren. Naast het muzikale programma hebben we ook dit jaar een sfeervolle aankleding met schilderkunst. Bovendien zijn er weer goede wijnen en een uniek speciaalbier wat alleen op die dag verkrijgbaar is.

  *Tip: aansluitend in de avond is er een ‘Wintergarten’ proeverij in de naastgelegen Bierbrouwerij de Roos.

  Nieuw dit jaar: VIP-tickets

  We willen graag dat onze evenementen gratis toegankelijk blijven. Staanplaatsen zijn daarom vrije inloop, voor maximaal 75 bezoekers tot het Open Huis vol is. Vorig jaar waren we heel snel vol en daarom bieden we nu de mogelijkheid om vooraf een zitplaats te reserveren in de vorm van een VIP-ticket (incl. drankje naar keuze).

  We hopen zo iedereen een kans te geven het concert bij te wonen. Voel uzelf meer dan welkom bij Bon Artz Binnen ’23.

  Komt dat zien!

  Programma

  15.00u

  Jeroen Kramer (luisterconcert)

  Akoestische nederpop: Jeroen Kramer bezingt wat ons allemaal bezig houdt – seks, geld, liefde, ouderdom, hond, de dood en het woelige wereldtoneel, – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op. Nederpop in zijn puurste vorm. Jeroen kramer gewapend met een stem en gitaar, neemt het publiek mee in zijn wereld. Grappig, ontroerend en muzikaal. Jeroen verrast met puik gitaarspel, een veelzijdig stemgeluid en fraaie composities.

  Trouwens, herkennen we deze Jeroen niet van het Sinterklaasjournaal? Dat zou zo maar kunnen. Maar dit is nu eens geen kinderprogramma!

  >> Lees onze aankondiging van Jeroen

  17.00u

  Taksie

  Muziek uit alle windstreken in Kempisch dialect: Taksie zal je rondleiden langs de aangename plekjes van de wereldmuziek. Veel luistergenot en een ontspannen sfeertje. Deze band brengt een veelzijdig en boeiend repertoire van levensliedjes uit alle tijden en uit alle windstreken – in het Duits, Spaans, Engels en natuurlijk ook in het Kempisch dialect. Dankzij de inbreng van de accordeon ontstaat er een geheel eigen muzikaal geluid, waar een vleugje romantiek altijd aanwezig is, maar niet doorschiet naar vals sentiment.

  In 2011 haalde Taksie met ‘Vier Seizoenen’ de tweede plaats in Brabants Moiste, een liedwedstrijd voor dialectnummers.

  >> Lees: ‘Taksie’ komt langs Bon Artz Binnen

  Praktische info

  • Datum: 29 december 2023
  • Locatie: Open Huis, Vrijthof 21, Hilvarenbeek (locatie)
  • Aanvang: 14.30u
  • Toegang: gratis tot 75 bezoekers (vol = vol) klik hier voor VIP-tickets

  Impressie 2022