Ga naar de inhoud

A Traveller’s Tale

  Tijd om de hoofdact van Bon Artz Buiten ’24 aan te kondigen: A Traveller’s Tale. Een uurtje jazz vanuit het project van Eric van der Westen uit 2012. Hiermee verwelkomen we Koen Smits ook weer even terug in de regio van zijn jeugd.

  Muzikale verhalen van een reiziger

  Reizen is meer dan het bewegen van de ene naar de andere plaats. Het geeft ruimte aan nieuwe
  inzichten en brengt ervaringen, kortom reizen verrijkt je leven. Dat geldt ook voor muziek. Reizen in muzikale zin geeft je inkijkjes in wat musici beweegt, wat hen inspireert en welke ervaringen zij delen.

  In A Traveller’s Tale zijn de musici de fictieve reiziger. Die vertelt de luisteraar over de dingen die hem zijn overkomen, bezig houden en die hem inspireren, die hem verdriet doen en vrolijkheid geven: dingen van alledag en verhalen uit een recent of verder verleden.

  In een stijl die je americana-jazz zou kunnen noemen vertellen de drie musici het verhaal. Op diverse manieren brengen die op fluwelen en fantasievolle wijze de kern van hun muziek voor het voetlicht: meeslepend, intiem en intens.

  Concert info

  ‘A Traveller’s Tale’ speelt in de namiddag van Bon Artz Buiten ’24. Bezetting: Koen Smits: bugel en trompet / Ed Verhoeff: gitaren / Eric van der Westen: contrabas.

  • Zondag 30 juni 2024
  • ca. 16u30
  • Buitenhof Hilvarenbeek, Esbeekseweg 6
  • gratis toegang (open om 13u)
  • Tip: kom op de fiets en neem een (camping)stoeltje mee!

  Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: